Популярний російський співак Олег Газманов кардинально змінив імідж, чим здивував публіку.

У Instagram він оприлюднив спільний знімок з Йосипом Пригожиним. На світлині Газманов поголений наголо. Він поцікавився, чи йде йому такий імідж, передає replyua.net.

Шанувальники були шоковані новими змінами зовнішності артиста.

"Вирішив перед Новим Роком підтримати своїх колег-Лисіків! Як вам? Залишити так?", - написав співак.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

За кілька хвилин фотографія набрала кілька тисяч лайків, але більшість фанатів вкрай негативно відреагували на новий імідж улюбленого співака. У коментарях деякі шанувальники написали, що, швидше за все, це черговий жарт, і насправді Газманов надів перуку.

Потрібно відзначити, що незважаючи на свій солідний вік, Газманов залишається в чудовій фізичній формі. Влітку цього року співакові виповнилося 67 років.

Раніше Газманов прокоментував творчість Ольги Бузової і поділився думкою про реп-батлах.

Як повідомляв портал "Знай.иа", "прописаний" в базі персон нон-грата СБУ народний артист росії Олег Газманов не тільки виступив в окупованому Луганську, але і отримав медаль "за оборону міста".

Також, син забороненого в Україні артиста Олега Газманова Родіон використав своє становище, аби номінально значитися "учасником бойових дій" в Сирії.