Популярна українська телеведуча, екс-зірка проектів "Орел і решка" та останнього сезону "Танців з зірками" Леся Никитюк відповіла на пікантні запитання про з відомим холостяком та учасником проекту Іраклією Макацарія. І, як можна побачити, спливло чимало цікавих деталей.

Відверте зізнання ведучої з'явилось на YouTube-каналі "Люкс ФМ" у новому випуск проекту "Слава+".

Леся Никитюк розповіла про особисте життя і участь у Танцях з зірками 2018. Але найбільше ведучу та, напевне, шанувальників цікавило запитання стосунків з її коелгою по паркету Іраклієм Макацарією.

Неможливо було не запитати у Лесі про хімію, яка виникла на проекті між ними.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Як виявилося, Нікітюк знає багато чого цікавого про тіло грузинського парубка, та й стосунки у них були особливі.

"Я чіпала його за усе, що тільки могла, але він мене — ні. Це тільки після весілля (сміється). Багато друзів мені писали, запитували: "Ну який Іраклі?" А що я їм скажу, коли я не знаю? Я мала спробувати, який він. Так, він м'який, ніжний, але біцепс у нього навіть перекачений. А ще у нього лівий сосок більший, ніж правий. Хоч де-то він не зовсім ідеальний!" — заявила Леся.

Іраклій Макацарія

Нагадаємо, Леся Никитюк нажила собі безліч хейтерів на шоу "Танці з зірками", проте потрапила в трійку найкращих. За неї голосувало більшість українців до кінця. Проте омріяну перемогу їй не вдалося вибороти.

Леся Нікітюк показала мажорний відпочинок

Леся Никитюк після завершення проекту "Танці з зірками"відправилась на відпочинок. Судячи з фото, цей відпочинок забирає у неї великі гроші. Леся відвідала сонячний та спекотний Дубай.

Як повідомляв портал Знай.ua, Леся опублікувала незвичайне фото, на якому постала перед шанувальниками в купальнику на пляжі в Дубаї.

Також Знай.ua писав про те, що телеведуча Леся Никитюк. зробила несподівану заяву під час спілкування з журналістом Славою Дьоміним вефірі розважальної програми "Слава+"

Дивіться: Нікітюк у "Танцях з зірками"