Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій.

цього разу артистка з'явилася перед шанувальниками в несподіваному образі і вразила проникливим читанням віршів Лесі Українки. Відеоролик зі своїм виступом співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Слухай украïнською! Дякую @iamkrus @e.bulda #бібліотекааудіокнигукраïнськоюмовою #слухай", – написала під своїм відеороликом Астаф'єва.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Користувачі були вражені майстерністю декламації артистки і почали активно коментувати відео, всіляко нахвалюючи жінку. При цьому не забули шанувальники згадати про те, що подібний образ артистки вони, здається, бачать вперше. Багато користувачів мережі також написали, що артистка вразила до глибини душі, а деякі уточнили, що Даша вразила їх несподіваним талантом.

"Така багатогранна Даша. Вперше з задоволенням послухала голос і музику. До цього мене дратував такий формат", "Так приємно відкривати нові сторони вашого таланту!!! чудово!!!", "Це так красиво, вже хочу послухати повністю! Так здорово передані емоції, голос Чарівний".

Також раніше зірка похвалилася пікантними фотографіями прямо з Парижа. При цьому жінка також показала свої пишні форми.

Також раніше повідомлялося, що Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографії з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість відвідала Париж, щоб долучитись до зйомок відомого українського бренду Litkovskaya. Так, артистка позувала в розкішному платті і викликає леопардової шубці, доповнивши образ стильними сонцезахисними окулярами.

Також ми писали, що сексуальна вчителька Астаф'єва показала улюбленого учня.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.