Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, недавно поділилася з фоловерами в Instagram стильним образом. Знаменитість побувала на вечірці бутіка і зізналася, що нарешті закінчилися всі її зйомки - залишилися лише концерти.

"Приголомшливо легкий і теплий вечір вчора вийшов На відкритті бутіка @mercuryjewellery 💎
@izetaofficial Цим вечором і завершився у мене божевільний марафон зйомок 😎 до кінця року тепер тільки концерти ❤", - поділилася емоціями Брежнєва. Фолловери помітили зайвий блиск в очах: "Чось злегка п'яною на фотці вийшли😌", Верунчик п'яненький )", "Видно що пьяненька 😂", "Ніби трохи випили ...))".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Були і ті, хто вказав Вірі на зайву худорлявість: "Це мені одному ввижається чи вона й справді схудла ?", "Віра,потрібно трохи погладшати...".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.