Відома українська актриса, Народна артистка України Ольга Сумська частенько радує своїх шанувальників новинами зі свого життя. Актриса впевнений користувач Instagram і не забуває публікувати фото зі свого життя в мережі. Так, в цей раз Ольга Сумська поділилася з фоловерами фотографією, на якій зображена разом з відомим українським коміком, лідером студії "Квартал 95" Володимиром Зеленським. Також в публікації Сумської з'явилися фотографії з іншими акторами Кварталу.

Так, на першому фото Ольга сфотографувала себе з Зеленським. На знімку актриса з'явилася на огляд публіки в золотавому вбранні з малиновими намистом на шиї. Її волосся розпущене і спадає на плечі, а на обличчі яскравий макіяж з червоною помадою на губах. При цьому Сумська весело усміхається в камеру. Зеленський на знімку позує в чорному піджаку з незвичайним візерунком, який він надів поверх бежевої водолазки. Комік теж посміхається в кадрі.

На другому фото Ольга Сумська позує з ще одним не менш відомим актором Кварталу 95 Євгеном Кошовим. Актриса в тому ж вбранні, а Євген позує в сірій кофті на блискавці і чорній водолазці. І тут артисти посміхаються. На третьому фото Народна артистка позує разом з Валерієм Жидковим, також відомим під псевдонімом "Тамбовський вовк". Валерій сфотографувався з Ольгою в картатій сорочці.

У підписі до фотографії Сумська написала: "З прем'єрою команду Студія "Квартал 95" @kvartal95official! Вже з 27 грудня у всіх кінотеатрах країни дивіться комедію "Я, ТИ, ВІН, ВОНА". Шанувальники в захваті від таких милих фотографій в записі Ольги Сумської і засипають її і акторів Кварталу компліментами і побажаннями.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, Ольга Сумська потрапила в реанімацію прямо з пляжу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ольга Сумська показала себе 20-річну.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сумська повернулася до навідомішого образу.