Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля вирішила показати своїм численним шанувальникам фото, на якому позує в купі коштовностей.

Так, на фотографії, яка з'явилася в записі Бузової, вона позує, мабуть, лежачи у ванні з ялинковими іграшками. Для фото Ольга одягла чорну сукню без бретелей, а на шиї в неї масивне намисто, яке закриває всю шию і зону декольте. Доповнюють образ сережки того ж забарвлення і форми, що і намисто. Бузова поклала руки на прикрасу і млосно дивиться в камеру. Її волосся розпущене, а на обличчі яскравий макіяж.

У підписі до фотографії Ольга Бузова поскаржилася на хворобу, і подякувала шанувальникам за підтримку. "Дуже сподіваюся, що завтра буду відчувати себе набагато краще. Все, що необхідно, роблю. Дякую вам, мої хороші за турботу і за те, що переживаєте. Увесь грудень розписаний по хвилинах, ще й концерт у новорічну ніч. Хворіти нізя. Бережіть себе і своїх близьких. Фото від моєї @juliawhitephoto", - написала артистка в підписі до фотографії.

Шанувальники не втрималися і почали бурхливо обговорювати нову публікацію на сторінці Олі. Багатьом, треба сказати, фото сподобалося, але є й ті, хто не оцінив такого "спокусливого" фото Бузової і порадили їй трохи набрати вагу. Але більшість відданих фанатів щиро бажають артистці одужувати швидше.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Видужуй! Все буде добре", "Одужуй швидше", "Оля, що ти на себе навішала? Фу", "Одужуй давай швидше, хворіти не можна! Особливо, коли тебе скрізь чекають", "Оля, ти шикарна", "Менше треба в трусах стрибати", "Ну а як же поскиглити, що б пошкодували", "Щастя і душевного спокою", "Оля, після свят їдь відпочивати, підірвати здоров'я легко", "Якнайшвидшого одужання!", "Ага, зараз лікар приїде, крапельницю поставить тисяч за 50-100 і завтра вона як огірочок", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, Ольга Бузова підсмажила себе на островах.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що помолоділа Бузова знялася в рекламі шампуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бузова шокувала результатами пластичної хірургії.