Учасники відомого українського колективу "Лісапетний батальйон" розповіли, чим дивуватимуть глядачів у новорічну ніч.

Неймовірний сюрприз від артисток – вони заспівають всесвітньо відомий хіт Despacito, кліп на який, до речі, продовжує збирати мільйонні перегляди.

Учасниці "Лісапетного батальйону" на знімальному майданчику шоу "Фантастична ніч на каналі "Україна" поділилися своїми враженнями про цей експеримент.

е дуже відома і запальна пісня, а в нашому виконанні це буде щось особливе! Будуть і танці… Як нам? От будете у наших роках, тоді дізнаєтесь, як це, танцювати ламбаду і крутити бедрамиХоча, зізнаємось, спершу були шоковані, бо це дещо не в нашому стилі, але ми були раді експериментувати і пробувати нове", – розповіли артистки.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Щодо святкування Нового року, то в артисток особливі плани.

"На Новий рік ми не працюємо – це час, коли треба бути вдома. Бокал вина, камін, телевізор – все! Будемо дивитися новорічне шоу "Фантастична ніч на каналі "Україна" і, звісно, згадувати, як проходили зйомки, дивитися, як виступали інші. Щодо новорічних страв – обов`язково готуємо холодець, якісь екзотичні салати, а ще пончики – щоб кожному онуку вистачило".

Крім "Лісапетного батальйону", українців також розважатимуть улюблені артисти – Олег Винник, Оля Полякова, Вєрка Сердючка, Софія Ротару, NK | Настя Каменських, MONATIK, Макс Барських, Сергій Бабкін, Ірина Білик, DZIDZIO, Павло Зібров, TAYANNA, Alyosha, ALEKSEEV, Злата Огнєвіч, Арсен Мірзоян, TARABAROVA, Ольга Цибульська, Ivan Navi, OLEYNIK, а також гурти "НеАнгели", "Антитіла", "ТІК", KADNAY, Freedom-jazz. Ведучі свята – Лілія Ребрик і Олександр Скічко.

Нагадаємо, режисером-постановником проекту стала Олена Коляденко. У шоу-програмі прозвучать найкращі композиції року, що минає, улюблені світові хіти та легендарні українські пісні в новій сучасній обробці.

Велике святкове шоу "Фантастична ніч на каналі "Україна" розпочнеться 31 грудня о 20:00.