Американська хіп-хоп-співачка Cardi B презентувала свою нову відеороботу. Над кліпом на композицію Money працював режисером Джора Францис.
Протягом перегляду відео глядачі можуть побачили "гарячі" танці на пілоні, напівоголених дівчат та яскраві відверті костюми.
Головну роль у кліпі виконала сама співачка Cardi B. У композиції вона зізнається в любові до грошей і красивого життя, а також танцює на жердині. Сама Cardi також була танцівницею у стриптиз-клубі до того, як стала знаменитою.

Відео виклали в соціальну мережу YouTube у п'ятницю, 22 грудня. За 20 годин воно набрало майже 8 мільйонів переглядів та більше ніж 600 тисяч лайків. Це один з найбільш відвертих і сексуальних кліпів року, який "зламав" систему відеохостингу. У ньому безліч кадрів з оголеними дівчатами, що суперечить правилам YouTube.

Дивує те, що на Money досі навіть не поставили маркер "18+", хоча ролик давно влаштувався в трендах відразу декількох країн.

Це відео є першим для виконавиці з моменту виходу її першого альбому Invasion of Privacy.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що український гурт презентував новий кліп на сингл "Коханці" - головний хіт альбому "Залізна ластівка". Про це стало відомо завдяки новому відео на YouTube-каналі гурту. Так, варто зазначити той факт, що нова пісня, та і сам кліп - це історія про "токсичні" сточунки, які вразили мешканців цілого міста.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Сєдокова ледь не залізла на шию молодого самця. Скандальна артистка відзначилася новою витівкою.

Також "Знай.uа" писав про те, що Нікі Мінаж підірвала мережу голим вбранням. Відома реперка показала нове "спокусливе" фото. На одному зі знімків Нікі Мінаж позує зі своїм другом чи бойфрендом. На ній прозорий костюм в сіточку, який складається з лосин та кофтинки. При цьому крізь вбрання просвічуються чорні труси співачки і соски, заклеєні чорною ізолентою.