Відома українська співачка Світлана Лобода, яка нині часто виступає в Росії, знову потрапила до лікарні.

Про це свідчать фото на офіційній сторінці зірки в соціальній мережі Instagram. Відповідне фотоповідомлення з'явилося в неділю, 22 грудня.

Нещодавно Лобода пережила серйозну операцію на нирках. Та вона знову показала знімок з лікарні. Про те, що стало приводом звернутися за допомогою лікарів поки не повідомляється. Фотографію з кабінету лікаря вона виклала в історії соціальної мережі.

На знімку артистка лежить на лікарняній кушетці вкрита білим простирадлом. З-під нього видно тільки гострі носки туфлів співачки. Поруч з ліжком стоїть апарат для ультразвукового дослідження.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Фанати поки ніяк не відреагували на фотографію, а прес-служби співачки не давала жодних коментарів. Цілком можливо, що Лобода звернулася в клініку для проведення планового огляду після операції.

Нагадаємо, що українська співачка Світлана Лобода стала гостею у новому шоу російського репера Басти "GazLive", де дала досить розгорнуте інтерв'ю. Не обійшлося і без пікантних питань.

Також "Знай.ua" писав, що з'явилася інформація про стан здоров'я української співачки Світлани Лободи, яка нещодавно перенесла серйозну операцію на нирці. Артистка дала відверте інтерв'ю Андрію Малахову в телепередачі "Прямий ефір".

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість раптово потрапила в лікарню з обструкцією нирок. Так, артистка перенесла операцію, після якої тут же поділилася з фоловерами подробицями хвороби і навіть перенесла кілька концертів.