Українська співачка і учасниця " Євробачення Міка Ньютон вийшла заміж. Все офіційно, обранцем дівчини став власник модельної агенції Saint Agency Кріс Сааведра.

Про весілля артистки стало відомо близько року тому. Свято було гарним і яскравим.

Відомо, що її обранцем став власник акторської агенції, в якому працює Міка, Кріс Сааведра. У США Міка реалізовує себе як фотомодель, бере уроки акторської майстерності і знімається в рекламі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Фотографії з весілля опублікувала на своїй сторінці в Instagram телеведуча Тетяна Терехова.

Судячи з геолокації опублікованих знімків, місцем весільної вечірки Міка і Кріс вибрали спа-готель The Mission Inn Hotel & Spa, який у каліфорнійському містечку Ріверсайд.

"Ми так багато разів уявляли, як це буде... Ти завжди мріяла про чарівну казку. А вийшло навіть краще! Будь нескінченно кохана і щаслива, моя люба дівчинка. Рада за тебе сильно-сильно", – зворушливо написала Терехова.

Раніше повідомлялося, що співачка відсвяткувала шикарний дівич-вечір в українській столиці, стало відомо, що Міка Ньютон виходить заміж. Так, Міка в Instagram виклала кілька ніжних фото підготовки до весілля.

"Підготовка до весілля дійсно перевіряє, наскільки сильні ваші стосунки! Мені пощастило сказати, що наші стали ще сильнішими", — підписала фотографію Міка.

Нагадаємо, Міка Ньютон несподівано повернулася в Україну. дівич-Вечір був у рожевих кольорах із запальними танцями і тортом.

Як повідомляв Знай. ua, українська співачка похвалилася масивним діамантом. Українська співачка, яка була популярна в 2000-х Маша Фокіна зібралася під вінець.

Знай. ua писав, що відома співачка показала, як "відгуляє" українське весілля в США. Підготовка до весілля дійсно перевіряє, наскільки сильні ваші відносини.