У понеділок, 24 грудня, відома українська співачка Ані Лорак, яка вирішила поставити крапку у відносинах із чоловіком Муратом Налчаджіоглу, не з'явилася в суд на власне розлучення.

Так, в цей день в Шевченківському районному суді Києва розглядали справу про розлучення зіркової пари. Як відомо, Лорак не змогла пробачити зраду чоловіка і офіційно подала на розлучення ще 4 грудня.

Варто відзначити, що слухання проходило у закритому режимі, а до зали пустили лише суддів і адвокатів Лорак і Налчаджиоглу, передає КП.

Ані Лорак та Мурат Налчаджіоглу

При цьому засідання тривало всього 10 хвилин. Коли відбудеться наступне слухання у справі про розлучення, на даний момент невідомо. Однак зараз співачка весь вільний час проводить на зйомках російського "Голосу".

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Ніяких коментарів щодо справи адвокати Лорак і Мурата не надали, посилаючись на заборону від клієнтів. В реєстрі судових справ, призначених до розгляду, зафіксовано позов Кароліни Куєк (справжнє ім'я співачки) до Мурата Налчаджіоглу про розірвання шлюбу.

Почалося все з того, що в мережі з'явилося відео, як чоловік Ані Лорак зраджує їй з незнайомкою. Це відбувалося в закладі Мурата в Києві. Ресторан він покинув разом із нею. Пізніше подруги сім'ї Ані Лорак розповіли про постійні зради її чоловіка. Співачка і бізнесмен одружилися в 2009 році. Вони виховують 6-річну доньку Софію.

Нагадаємо, що на знімках, які нещодавно з'явилися в профілі Ані Лорак, вона позує в компанії своєї дочки Софії і російських зірок. Судячи з підпису до фотографії, артистка водила дочку на виставу "Лебедине Озеро".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ані Лорак на своїй сторінці в Instagram опублікувала нове фото, яким розчарувала фанатів остаточно. Співачка позує в дивній спідниці, яка швидше нагадує пляжне парео і оголює ноги.

Також портал Знай.uа писав, що Ані Лорак показала фото, на якому позує в компанії колег по російському шоу "Голос". Так співачка була в суддівському кріслі в оточенні Костянтина Меладзе, Сергія Шнурова і репера Басти.