Відомий російський співак Влад Топалов, який нещодавно став батьком, подарував своїй коханій Регіні Тодоренко пісню. Шанувальники пари розсипалася на компліменти.

Відеокліп на пісню Орел или Решка можна перекглянути на офіційних сторінках зірок, зокрема на Youtube та Instagram.

Відеокліп - це нарізка з домашнього архіву Влада і Регіни.

"Нарешті, я з радістю ділюся з вами своїм найпотаємнішим. Що ж ще я міг подарувати дружині на народження сина? Так! Мені здається, пісня - це саме чесне і сьогодення. Я це робив від душі, від щирого серця. Я не думав, стане вона хітом чи ні. Не думав, сподобається вам чи ні. Я просто хотів висловити всю ту всесвіт емоцій, ніжності і радості, яка була і є у мене в душі", - поділився музикант у своєму мікроблозі в Instagram.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Регіна Тодоренко відповіла на такий подарунок дописом на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Друзі, дорогі наші, ми дякуємо вам за терпіння і повагу до нашої найпрекраснішої події в світі. Більшість з вас звикли, що всі артисти відразу виставляють на показ своє особисте життя. Ми з Владиславом Михайловичем мислимо трохи по-іншому і дуже трепетно ставимося до того, що відбувається між нами. Тому зайвий раз боїмося голосно кричати про свою любов. Впевнена , багато хто, особливо ті, хто вже став батьками, зрозуміють нас правильно.
5-го грудня відбулося велике чудо - в наше життя прийшла нова ЛЮДИНА. До цієї події мій чоловік написав для мене пісню #ОРЕЛИЛИРЕШКА . ❤️❤️❤️Дякую тобі, коханий @vladtopalovofficial", - написала співачка та телеведуча.

Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні нещодавно народила первістка.

Нагадаємо, вагітна Тодоренко повеселила мережу своїми раскоряками. Знаменита телезірка опублікувала милу фотографію, на якій показала, як займається йогою. Схоже, Регіна і не збирається народжувати, і веде активне життя, до того ж ще і працює.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов показали ідеальну осінь.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала, як виглядала до знайомства з Топаловим.