Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками, і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все з'являються нові фото. Так і в цей раз танцюрист поділився милим знімком в компанії колег.

На фотографії, яка з'явилася в записі Влада Ями, він позує разом зі своїми зірковими друзями-колегами. На знімку присутній відомий український телеведучий Юрій Горбунов, який вів шоу "Танці з зірками". Компанію Ямі склала також його колега по суддівському кріслу у танцювальному шоу прима-балерина Національної опери України Катерина Кухар. На фотографії є ще один не менш відомий танцюрист і співак Дмитро Монатік.

Треба сказати, що всі зірки позують у вишуканих вбраннях. Так, Влад Яма постав на знімку в чорному костюмі-трійці з метеликом і білою сорочкою. Юрій Горбунов теж вбрався у стильний костюм з метеликом. Дмитро Монатік в молодіжному сірому піджаку, під яким видніється яскравий смугастий светр. А ось Катерина Кухар наділа вишукане чорне плаття з рукавами-ліхтариками і сріблястою вишивкою в зоні декольте. Волосся балерини укладене в красиву зачіску, а на її обличчі легкий акуратний макіяж.

У підписі до фотографії Влад Яма написав, що вже скучив за шоу "Танці з зірками", в якому він був членом журі. "Всі такі загадкові, як ніби щось замишляють... А я вже сумую за Танцями... і колегам", - підписав фотографію танцюрист. Шанувальники в захваті від нової публікації шоумена і засипають зіркову компанію компліментами, привітаннями та побажаннями.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівних фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.