Українська співачка Камалія, яка нещодавно отримала престижну нагороду в Австрії, днями у тяжкому стані потрапила в лікарню.

Про це співачка повідомила у соцмережі.

У повідомленні йдеться, що напередодні артистка два дні працювала над зйомками новорічного кліпу, ігноруючи високу температуру. Але у понеділок, 24 грудня, співачці стало гірше і вона звернулася за допомогою до медиків, які діагностували у неї двосторонню бронхопневмонию і наполягли на госпіталізації.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"І все-таки я не" робот ", як іноді жартома називають мене друзі. Кліп зняли, думаю, буде дуже красивий і святковий! Але в підсумку, двостороннє запалення легенів. Мистецтво і краса вимагає жертв!", - написала Камалія у Facebook.

Судячи з фото, співачка лежить в лікарні під крапельницею.

Поки зіркова мама лікується, до її дочкам, Арабелли і Мірабелла все-таки прийшов Санта-Клаус, і дівчатка-близнята "завалили" його під ялинкою. Цим забавним знімком життєрадісна Камалія привітала всіх з Різдвом.

Нагадаємо, скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фото, на яких позує не одна.

Ані Лорак
Ані Лорак

На знімку, який з'явився в профілі Ані Лорак, вона позує в компанії своєї дочки Софії. Артистка похвалилася шанувальникам, що вони з донькою вже вбрали новорічну ялинку. На знімку Лорак присіла біля дівчинки і обіймає її, а та у відповідь обіймає маму. Вони стоять біля святкового оленя, який світиться, а позаду видно ошатну величезну ялинку.

Як повідомляв раніше Знай.ua, скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram.

Також Знай.ua писав про те, що Ані Лорак вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони.