Одна з найпопулярніших актрис голлівудського кіно Кіра Найтлі стражадала від нервових зривів на початку кар'єри. 33-річна красуня, яка жодного разу не з'явилася на червоній доріжці без посмішки, поділилася інтимними і страшними таємницями свого минулого у новому інтерв'ю.

Зізнання Кіри Найтлі опублікувало видання People.

Після закінчення зйомок фільму "Лускунчик і чотири королівства" англійська актриса Кіра Найтлі в неперевершеному образі з'явилася на прем'єрі кінострічки, а нещодавно зірка голлівудського кіно отримала почесну нагороду від самого принца Чарльза – Орден Британської імперії. Здавалося б, все в її житті ідеальне – слава, гроші, кар'єра. Однак, як виявилося, в її житті було чимало труднощів, про які вона воліє мовчати.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Після виходу на екрани картини "Грай як Бекхем", в якій вона зіграла юну футболістку, до 17-річної актриси прийшла світова популярність.

За словами Найтлі, вона була абсолютно не готовою до слави таких масштабів і всі події, що трапилися з нею, були занадто раптовими.

У 2002 році лікарі діагностували Кірі діагноз "посттравматичний стресовий розлад". Впоратися зі складною ситуацією їй допомогли родина і друзі.

"Я думала про те, щоб кинути це все. Особливо, коли у мене був нервовий зрив". Кіра Найтлі

Нагадаємо, британська актриса Кіра Найтлі звинуватила Кейт Міддлтон в тому, що після народження дитини та постала перед світом в образі свіженької і чепурний мадам.

Найтлі зазначила, що саме такою воліє бачити жінку світ через об'єктиви фотографів-чоловіків.

Офіцер ордена Британської імперії Кіра Найтлі розповіла у своєму есе "Слабка стать" про свій досвід материнства, який зовсім не був схожий на ідеальну картинку Міддлтон, передає Refinery 29.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", Кейт Міддлтон відразу з декрету вирушила у справах.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про зірок, які полюбили своє неідеальне тіло після пологів.