В соціальній мережі Instagram з'явилися знімки з вечірки, яку Майлі Сайрус і її бойфренд Ліам Хемсворт організували з нагоди їхнього таємного весілля. Стало відомо, що це сталося на вихідних, 22 і 23 грудня.

На сторінці одного з друзів Хемсворта з'явилися знімки з весілля. На них Ліам відображений в класичному, як для нареченого, вбранні – білій сорочці з чорним костюмом, а на лацкані піджака красувалася традиційна весільна бутоньєрка. Майлі, в свою чергу, одяглась в світлу сукню, яке зовні ну дуже вже скидалося на весільну. Молодята тримали в руках величезний ніж, яким мали намір розрізати весільний торт.

На задньому фоні висіло безліч кульок, причому на рожевих були написи "Mr і Mrs" (Містер і місіс), які недвозначно натякають на перехід Сайрус у статус заміжньої.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Знаменитість давно демонструє фотографії, які свідчать про те, що вона не проти завести дітей. Майлі активно веде свій профіль в Instagram, за яким пильно стежать понад 76 мільйонів шанувальників співачки. Не так давно вона виклала в мережу фото, на якому зображена в образі 90-х – в пухнастій шапці, костюмчику в короткий тартан, масивних черевиках і короткої футболці з написом "захищайте дітей, не зброю".

Яскраві кадри припали до смаку фанатам Сайрус і за 13 годин набрали понад 1.4 мільйона лайків. Фолловери прийшли в захват від фотографій і негайно порівняли співачку з героїнею серіалу "Ханна Монтана", що приніс надзвичайний успіх Майлі у свій час. В коментарях знайшлися й ті, хто підтримав заклик, написаний на футболці, і навіть запропонував Сайрус балотуватися в президенти.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що каліфорнійський співак знімав кліп у Києві, в який потрапили кадри, що демонструють різні способи самогубства, він себе обезглавлює і оживає в труні.

Як повідомляв портал "Знай.uа": відома російська співачка розкритикувала владу Росії, заявивши, що гроші платників податків не використовуються за прямим призначенням.

ТакожЗнай.uа" писав, що популярна співачка повторно повернулася до вживання наркотиків, заявивши, що на них її підсадила рідна мати.