Відомий український артист, співак та продюсер Олександр Пономарьов, який нещодавно відгуляв свій 45-річний ювілей, підніс до Різдва українцям цікавий музичний подарунок.

Пономарьов записав яскраву і живу колядку "Колядує Україна". Варто також зазначити той факт, що виконавець сам виступив режисером нової відеороботи. Про це пише портал "Політека".

Згідно з сюжетом кліпу, група дітей ходить від хати до хати з вертепом і вітає всіх з Різдвом. У підсумку діти потрапляють в будинок до Пономарьова і там співають Різдвяні гімни разом із співаком і в супроводі оркестру.

Варто зазначити, що фанати співака були в захваті від нової роботи.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Прекрасний святковий кліп Різдвяної колядки! Спасибі! Дуже красиво!!!"; "Тепле, сімейне відео, щире, одним словом наш!!!"; "Саша, дякую за те, що подарував відчуття свята, щастя, заряд позитиву"; "Дякую за настрій, тепер це моя улюблена Різдвяна пісня-колядка".

Варто нагадати, що відомий шоумен і лідер українського гурту Воплі Відоплясова Олег Скрипка презентував сучасний remix на народну колядку "Щедрик", яку співає на Різдво вся країна. Відповідне відео співак опублікував на своїй сторінці в соцмережі.

Скрипка зазначив, що цю версію було створено спільно з саунд-продюсером Bakun. Робити знамениту колядку в новому звучанні вже стало традицією для Олега, адже останні кілька років перед Різдвом він демонструє нові версії народної пісні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що хіба можна уявити справжнє українське Різдво без вертепу і колядників? Адже саме в цьому весь святковий настрій, традиції та теплота зимових вечорів. Як правильно заспівати, щоб вам не тільки підкинули грошенят і цукерок, а ще й похвалили, показав на своїй сторінці в Facebook зірковий волонтер, керівник гумористичного шоу "Вар'яти" Сергій Притула.

Нагадаємо, головний символ Різдва ризикує назавжди зникнути.

Як повідомляв Знай.uа по квартирах пройдуться смарт-колядники.

Знай.uа писав, український Щедрик в Криму: окупанти отримали знатний ляпаса.