Засновник та актор гумористичної Студії "Квартал 95" Володимир Зеленський нещодавно розповів про те, що змінилося після того, як російські війська вторглися на східні території України.

Як зізнався артист в одному з інтерв'ю, така ситуація вплинула не тільки політично і соціально на нашу державу, вона внесла чимало корективів і у життя шоубізу.

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

Приміром, ті, хто раніше вважали себе колегами і товаришами, відмовилися від спілкування з Зеленським:

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Після 2014 року люди, знаючи мою позицію життєву, внутрішню з приводу України, зі мною перестали розмовляти ті, хто з Москви. А там були керівники каналів. Зрозуміло, що ми, як продюсери, вели різноманітні бізнес-відносини. Просто всі зникли. Був дзвінок від Юлія Гусмана, котрий також завжди судив КВК, і коли я грав там, ніколи не отримував від нього якихось слів захоплення. Він мені сказав багато хорошого", - заявив він.

Юлій Гусман
Юлій Гусман

Свого часу Зеленський збирався стати дипломатом і навіть готувався до вступу в один із російських університетів.

Втім, не сталося так, як хотілося: родина вийшла на перший план, а творчість замінила політичні амбіції.

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

"Так, це була моя шкільна мрія. Мене цікавили міжнародні переговори. Мені це все дуже подобалося, вчив англійську мову, закінчував спеціальну школу. Але є життєві обставини. Моє рідне місто дало мені дружину", - підсумував Зеленський.

Дивіться: інтерв'ю з Зеленським

Нагадаємо, один із засновників Студії "Квартал 95", гуморист Володимир Зеленський відповів на питання, чи буде балотуватися в президенти на майбутніх виборах 2019 року. Як повідомляв "Знай.ua", автор жартів "Кварталу 95" Валерій Жидков привітав українців з прийдешніми святами та розповів, де буде святкувати Новий Рік. Також "Знай.ua" писав, у Зеленського з’явився двійник.