Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила поставити недоброзичливців на місце, нагадавши їм про те, що потрібно більше часу проводити з рідними і близькими. При цьому артистка помахала ногою в спортзалі і зазначила, що у неї досконале тіло.

"Увага! Люди, які пишуть мені гидоти. Ви витрачаєте на це стільки часу, зусиль прикладаєте. Витратьте його на щось корисне: займіться спортом, зустріньтеся з друзями, попрацюйте, провідайте батьків, проведіть час з дітьми, обійміть коханих. Гнівлячи і засуджуючи, ви проживаєте не своє, а чуже життя. А воно у нас одне і витрачати його на злі думки і дії просто нерозумно. Через це псується зовнішній вигляд і валиться внутрішній світ. І мені навіть трохи лестять ваші уявлення, що моя стрункість - результат фотошопу. Значить у мене настільки досконале тіло і деякі не можуть повірити, що це результат багаторічної праці. Я бажаю всім займатися собою і залишатися добрими людьми.🌺😊❤️", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери знову висміяли Анастасію: "якби праця була б задиранням однієї ноги, то собаки були б найбільші трудяги", "Не знала,що безжопьє і і тіло колода-це досконале тіло😂", "Досконале тіло?😢😢😢😢😢😢😢", "Досконале тіло?!? В якому місці???".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.