Відома українська співачка Камалія дружина мільярдера і мецената Мохаммада Захура, повідомила про важкі проблеми зі здоров'ям.

Про цю сумну новину стало відомо завдяки повідомленню самої співачки на сторінці в соцмережі Facebook.

У підсумку виявилося, що співачка потрапила до лікарні в дуже важкому стані. Лікарі поставили Камалії діагноз "двостороння пневмонія". Виконавиця повідомила, що причиною такої серйозної недуги став її щільний робочий графік.

"І все-таки я не робот, як іноді жартома називають мене друзі. Кліп зняли, думаю, буде дуже гарний та святковий! Але в підсумку, двостороннє запалення легенів. Мистецтво й краса вимагають жертв!", - написала вона на своїй сторінці.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Жодна робота не варта здоров'я. Бережіть себе, ви потрібні глядачеві!", - прокоментували пост шанувальники співачки.

Варто нагадати, що Уляна Супрун розповіла у своєму Facebook, як українці можуть захиститися від таких хвороб, як грип і застуда. Вона зазначає, що найкращий засіб від грипу – це вакцинація. Її можна зробити прямо зараз.

"Потрібно вакцинуватися від грипу щороку при відсутності протипоказань. Робити це можна протягом усього епідсезону - з осені і до весни. Звичайно, краще зробити щеплення якомога раніше. Зазвичай імунітет формується протягом 2-3-х тижнів після вакцинації", - каже Уляна Супрун.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що захворюваність на грип та ГРВІ в Україні перевищила епідемічний поріг. Лише минулого тижня до лікарів звернулося понад 200 тисяч людей. Найбільше хворих, за даними МОЗ, зафіксували цього року в Харківській області – на 23% більше, Житомирської, Сумської та Київської – на 12% збільшилась кількість хворих. Більшість пацієнтів - це діти до 17 років. Число захворюваності у дітей на грип та ГРВІ становить 67% серед всіх хворих.

Нагадаємо, лікарі б'ють на сполох: грип скосив сотні тисяч українців, перші смерті налякали країну.

Як повідомляв Знай.uа в Україні розпочалася епідемія: краще не виходьте з дому, вже зафіксовано смертельний випадок.

Знай.uа писав, халатність лікарів або недбалість батьків? В Одесі померла від кору однорічна дитина.