Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість показала зворушливий кадр з недавньої поїздки в Лос-Анджелес. Так, артистка показала милого хаскі і згадала, як принесла в будинок свою першу собаку.

"На цьому фото з LA собака мріє вкрасти у мене изіки, а я мрію вкрасти цю собаку 😂 На всі нові роки я загадувала Дідусеві Морозу свою головну мрію - собаку! А він якось все не дуже квапився. Потім, я притягла першого цуценя додому в 16 років ( те, що у мене на сходовому майданчику жили всі дворові собаки, це не вважається 🐶) Мама сказала мені, вибирай - або я або собака. Я подивилася на маму, вона була такою великою і могутньою, потім на тремтячого цуценя і пішла з дому разом з собакою 😂 Після ночівлі у подруги @omtaratutaraom , пам'ятаєш ти це і мільйони 💩 на її килимі, мені подзвонила мама і сказала - можете повернутися, удвох ! Так у моєї мами з'явився кращий друг і через тиждень вона вже не давала нікому вигулювати песика ))) Хто пам'ятає, як звали мою першу собаку?", - згадала дитинство Седокова. Фолловери взялися коментувати: "Прекрасна історія🌹🖤", "Як здоровоооо!", "Милота така😘", "Обожнюю собак ... і людей, які їх люблять😘".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.