Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість нещодавно їздила на відпочинок в Дубай і все ще викладає кадри в купальнику посеред хмарочосів. Так, артистка зізналася, що пише фанатам новорічне привітання, але все ще не знає, яке вибрати.

"Лажу по дому без макіяжу і укладок...займаюся прибиранням, пранням..я ж #господиня😁Збираюся з думками, пишу для вас Новорічне привітання! Поки таке придумала:
-Дівчатка, та щоб ви худнули а груди -НІ😁🙈Як вам?)", - поцікавилася Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "По-моєму у лесі від корони трохи з'їхав дах", "На другому фото щось не так....", "Ти що гола по Дубай ходиш???", "Дуся одягнися ти на вулиці!!", "Дуже дивно виглядає гола жінка серед хмарочосів 😊".

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.