Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість випустила нову пісню з лаконічною назвою "Зима". Так, артистка показала кілька кадрів з Парижа в леопардовій шубці, чим захопила шанувальників.

"Моя #Зима вже в Айтюнс... ", - коротко підписала Астаф'єва. Фолловери взялися коментувати: "Чудова пісня😍😍😍😍😍❄❄❄", "Вітаємо ❤️🙏🏼", "👍клас", "З весною в серці...💋💞", "Даша вітаю з прем'єрою! Пісня просто неймовірно красива! І твій приголомшливий голос! Люблю! ✨✨✨".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

Також знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму "Кошмарний директор або школа №5", де зіграє роль секретарки Аліни. Так, артистка кардинально змінила імідж, позуючи в образі сексуальної блондинки.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії "Продюсер", яка вийде на екрани 14 лютого.