Мама Насті Каменських вирішила відповісти на запитання Каті Осадчої під час передачі "Світське життя" про стосунки дочки з її другом і наставником Потапом. Відзначається, що компанію їй склала співачка Алла Кулдай – вона є хрещеною матір'ю Насті.

Як каже Лідія Каменських, вона була твердо впевнена, що донька стане популярною. А хрещена матір Насті розповіла про створення дуету з Потапом.

"Я б хотіла щось порадити, але Настя має настільки приголомшливий смак і внутрішнє чуття, що їй не потрібно нічого радити, вона просто молодчинка", -зазначає Алла.

Лідія у свою чергу додає, що саме Потап допоміг їй досягти висот, тому вона рада, що Настя зуміла його зустріти.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Вона в пошуках була, і я дуже рада, що так склалося життя, що вона зустріла Олексія", - говорить Лідія Каменських.

Ходять чутки, що Настя Каменських має стосунки з Потапом і живе разом з ним. Їх не раз бачили разом на отдыхах, світських заходах, а також саме Потап супроводжує Каменських в її поїздах в Америку, при цьому не будучи її продюсером.

Нагадаємо, Потап розповів несподівану правду про конкуренцію з Каменських: я виграв всі призи

Популярний український шоумен і продюсер Олексій Потапенко, більш відомий як Потап, розповів усю правду про конкуренцію зі своєю творчою напарницею Настею Каменських, а також про популярність.

Відомий співак повідомив цікаві подробиці під час зустрічі з журналістами, передає Политека.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Настя Каменських кардинально змінила зачіску, шанувальники не дізнаються

Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію, на якій позує в закулісся шоу "Х-фактор".

Також Знай.uа" писав про те, що Никитюк помстилася журі "Танців з зірками": постраждали Яма і Кухар