Відома українська співачка Джамала зробила своєрідний подарунок своїм шанувальникам. Артистка переспівала популярну різдвяну композицію All I Want For Christmas Is You. В цьому їй допомогла її команд.

Різдвяний хіт співачка розмітила на своїй сторінці в Instagram.

Вітаю всіх з Новим роком та Різдвом! Дякую, що були поруч цей рік", - підписала ролик Джамала у такий спосіб подякувавши своїй команді.

Підписники співачки оцінили переспів співачки, закидавши схвальними відгуками сторінку Джамали.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Які ж ви круті! Дякую за цей рік. Нехай в новому році буде ще більше яскравих моментів", "Вау! Як чудово! Дякуємо!", "Чудово заспівали! Можливо, колись і у вас буде власна різдвяна або новорічна пісня", - писали у коментарях до відео шанувальники Джамали.

Слід зазначити, що All I Want for Christmas Is You Мераї Кері б'є рекорди через 24 роки після офіційного релізу. Вперше його почули у 1994 році.

Нагадаємо, Джамала вразила глибоким декольте: так жіночно

Відома українська співачка, переможниця пісенного конкурсу "Євробачення 2016" Джамала нещодавно здивувала шанувальників в Instagram дуже незвичайним образом. Артистка порадувала підписників незвичним, жіночним образом - кадром недавньої фотосесії. Так, артистка позувала в дуже ніжній сукні з відкритими плечима, зібравши волосся у високу зачіску.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Джамала схвилювала фанатів втомленим виглядом: одужуйте швидше

Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала фото і розповіла про благодійний марафоні, в якому збирається взяти участь.

Також "Знай.ua" писав, що Джамала налякала фанатів селфі: сумна, очі повні сліз

Відома українська співачка, переможниця пісенного шоу "Євробачення 2016" і молода мама Джамала нещодавно здивувала шанувальників в Instagram дивним селфі. Знаменитість позувала з ніжним природнім макіяжем, проте її очі і ніс трохи почервоніли. Фанати почали переживати за артистку, адже багато хто вирішив, що вона плакала чи сумує.