26 грудня відзначає свій 32-ий день народження улюбленець жінок з культового серіалу "Гра престолів", англійський актор театру, кіно та телебачення Кіт Харінгтон.

Саме завдяки ролі Джона Сноу актор здобув шалену популярність. І сьогодні будь-яка згадка про нього в ЗМІ привертає увагу величезної аудиторії.

Та чи можна назвати Харінгтона актором одної ролі?

У будь-якого актора зазвичай є найпопулярніша роль, яку він зіграв. Однак, часто так буває, що артист у багатьох людей асоціюється лише з одним персонажем і в інших амплуа публіка його просто не сприймає.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Чи відноситься до таких акторів однієї ролі і Кіт Харінгтон, який зіграв Джона Сноу у культовому серіалі "Гра престолів"? Чи знаєте ви, у яких стрічка ще зіграв цей актор і чим ці його ролі запам'ятались?

Щоб ви могли швидше знайти відповідь на ці запитання, ми підготували перелік популярних фільмів та серіалів з актором Кітом Харінгтоном

Популярні картини з Кітом Харінгтоном

"Помпеї" (2014) – Майло

"Порох" (2017) – Роберт Кейтсбі

"Сьомий син" (2014) – Вільям Бредлі

"Спогади про майбутнє" (2014) – Роланд Лейтон

"Смерть і життя Джона Ф. Донована" (2018) – Джон Ф. Донован

Нагадаємо, Кіт Харінгтон має намір дистанціюватися від образу Джона Сноу. Щоб зробити себе повністю невпізнанним, актор планує підстригти волосся максимально коротко і зробити зі своїм образом щось зовсім нове.

Як повідомляв портал Знай.ua, виконавець ролі Джона Сноу, Кіт Харінгтон, одружився на актрисі Роуз Леслі, яка виконала роль Ігрітт у тому ж серіалі.

Також Знай.ua писав, зірки серіалу "Гра престолів" Кіт Харінгтон та Роуз Леслі придбали спільне жило - заміський будинок в середньовічному англійському селі ХV століття.