Буквально нещодавно колишня солістка гурту "ВІА Гра" Міша Романова натякнула шанувальникам про повернення на сцену.

Так, дівчина опублікувала в Instagram-Stories фотографію зі студії звукозапису. Варто відзначити, що на знімку були присутні співак Макс Барських і продюсер Андрій Тимощик, які працюють над новим треком Романової.

На фото артистка написала: “Готуємося до наступного року”, і поцікавилася у шанувальників, чи чекають вони на її повернення на сцену.

Як відомо, Міша Романова пішла з гурту "ВІА Гра" у березні 2018 року. Шанувальники дізналися про це з публікації співачки, в якій та написала: "Саме головне покликання жінки - це любов. І часом вона потребує твердого рішення. На деякий час артист у мені поступився жінці... Тому я йду з гурту, але залишаю у ньому частинку своєї душі".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Тоді багато ЗМІ писали про те, що Романова, народила первістка і займається вихованням дитини. Крім того, з Барських дівчина дружить з дитинства. Також вони тривалий час разом проживали в Києві. У листопаді Міша побувала на новому шоу співака "Сім" у столичному МВЦ.

Раніше ми писали про те, що на зміну Анастасії Кожевнікової, яка пішла з гурту "ВІА Гра", вийшла заміж і вирішила зайнятися сольною кар'єрою, у колектив прийшла 23-річна учасниця російського талант-шоу "Голос" і "Нової Фабрики Зірок" Уляна Синецька.

Синецька займається музикою з дитинства і брала участь у різних творчих проектах. У віці 10 років дівчина потрапила у фінал відбіркового туру конкурсу "Дитяче Євробачення". У 2014 році взяла участь в російському шоу "Голос".

Уляна Синецька

Нагадаємо, що на своїй сторінці в Instagram Ольга Меганська опублікувала фото, на якому вона позує сидячи за піаніно. Як здогадалися шанувальники зірки, це кадр з нового кліпу гурту "ВІА Гра" "Я покохала монстра".

Як повідомляв портал Знай.uа, легендарна "ВІА Гра" повернулася на сцену в оновленому складі, випустивши нову пісню під назвою "Я полюбила монстра". Музику до треку написав Костянтин Меладзе у співавторстві з Ольгою Меганською.

Також портал Знай.uа писав, що Костянтин Меладзе вперше прокоментував зміни в складі тріо.