Служба безпеки України заборонила в'їзд відомому російському реперу Элджею (справжнє ім'я Олексій Узенюк - прим. ред.) на територію України на три роки.

Про це йдеться у відповіді СБУ на запит народного депутата Володимира Парасюка, який є у розпорядженні ТСН.

"В інтересах забезпечення безпеки держави Службою безпеки України 27 листопада 2018 року було прийнято рішення про заборону в'їзду на територію України Узенюку Олексію Костянтиновичу строком на 3 роки", - йдеться в ньому.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто зазначити, згідно з інформацією на сайтах розповсюджувачів квитків, Элджей все ж встиг відіграти концерт у Києві 25 листопада, перш ніж спецслужбовці прийняли відповідну заборону. Про це свідчать і фотографії на його сторінці в соцмережі Instagram, які опубліковані з геолокацією "Київ".

Нагадаємо, "Елджей убив мою дочку": мережу шокував лист убитої горем матері, реперу погрожують розправою.

Навколо епатажного російського репера Елджея продовжують вирувати скандали, інколи більше схожі на сюжет фільму жахів.

Раніше Знай.uа писав про те, що популярний російський репер Елджей, який прославився після виходу треку "Рожеве вино", випустив новий хіт.

Композицію під назвою "360°" він спочатку опублікував у забороненій в Україні соціальній мережі "ВКонтакте", проте потім трек з'явився і на YouTube.

Також Знай.uа повідомляв, що днями стало відомо, що у Махачкалі скасовано концерт репера Елджі.