Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила показати тренування, похвалившись розтяжкою біля балетного станка. Так, артистка задерла ногу і почала говорити словами Висоцького.

"Моя жизнь-вертикаль! Для остановки нет причин!
Иду скользя.
И в мире нет таких вершин,
Что взять нельзя...
Среди нехоженных путей-
Один пусть МОЙ.
Среди невзятых рубежей-
Один за мной! 💃🏼", - процитувала Волочкова. Фолловери не змогли пройти повз, а деяким навіть стало шкода Анастасію: "Про неходжені шляхи і невзяті рубежі, років 20 тому потрібно було думати. Зараз, ви алконавт, яка ночами не спить і повторну херню в інсту викладає. Лягайте, поспіть до 17.00, потім знову нам запиліть мужика в шльопанцях.", "Одне і те ж... пусті слова, порожній будинок, порожнє життя...адже все могло бути інакше.", "Яке чіткий розподіл ніг 😂, одна махова, друга поштовхова 😁😂😁", "Таааааак...Ща Висоцького переспіваємо,ну а що..Пугачиху взяли,хто наступний".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.