Відомий російський актор і телеведучий Марат Башаров напав на свою дружину Єлизавету Шевиркову, після чого жінка відразу звернулася в травмпункт. Як виявилося, артист зламав жінці ніс. Поки невідомо, чи буде Єлизавета подавати до суду. Варто відзначити, що це далеко не перший випадок побиття актором своєї другої половини.

Інцидент стався 27 грудня. Марат напав на свою дружину, після чого вона разом зі своїми родичами звернулася в клініку по допомогу. Майже ідентична історія сталася з першою дружиною знаменитості — Катериною Архаровою, якій Башаров під час сварки також зламав ніс.

Як повідомив брат Шевиркової, це не перший раз, коли актор б'є свою дружину. У минулому році артист травмував дружині руку, але Єлизавета вибачила чоловіку і історію зам'яли. Що буде на цей раз, поки невідомо. Втім, сама Шевиркова заявляє, що факт порушення кримінальної справи вже є. Також здивувала реакція голови Держдуми з питань сім'ї, жінок і дітей Тамара Плетньова, якій зателефонували для коментаря про побиття. "Розбирайтесь зі своїми Маратом самі, побив дружину? Ну і що тепер? Я-то що?", - прокоментувала жінка і кинула трубку. Складається враження, що в Росії ламати ніс жінці - не ганьба, а звичайна передноворічна забава.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Влад Яма загуляв в компанії зіркових друзів.