Скандальна любителька епатажу російська співачка українського походження Лоліта Мілявська днями відзначилася заявою в бік анесованого Росією Криму.

Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська

Про це повідомляють російські ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що співачка Лоліта Мілявська заявила про те, що заїжджала в Крим з боку РФ, оскільки має громадянство Росії.

"У мене найкоротший маршрут: літак-виїзд-поїзд-автобус-переїзд", - підкреслила співачка.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська

Мілявська зазначила, що є громадянкою Росії, тому в'їхала в Крим за своїм паспортом "на ту територію, яку Росія зараз вважає своєю".

"Для мене Крим - це як і раніше Україна, в душі. І коли я приїжджаю в Крим, співаю українською мовою. До речі, ні одну табличку українською мовою там не зняли", - додала вона.

Нагадаємо, Лоліта Мілявська, знаменита артистка Росії додала в Instagram чергове скандальне відео.

Лоліта Мілявська, співачка
Лоліта Мілявська, співачка

Знаменитість розмірковує про парадоксальність акції "Рубль в день", в ході якої зірки шоубізу жертвували на будинки престарілих та дитячі інтернати по одному рублю, передає replyua.net.

Відтак, селебріті розкритикувала владу, зазначивши, що таких акцій не повинно бути апріорі, адже артисти платять податки, як і всі громадяни РФ, за рахунок яких і повинні фінансуватися дані установи.

Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська

"Щойно подивилася пост, який в соціальній мережі розмістив мій колега і близький друг Женя Гор. Там говориться, що якщо 15% населення РФ будуть жертвувати в день по рублю, то таким чином можна допомогти старим будинкам і дитячим притулкам. Хлопці, а мені хочеться запитати: а нах**а я плачу податки?", - звернулася зірка до чиновників РФ.

Як повідомляв раніше Знай.ua, любителька епатажу Лоліта продовжує шокувати фанатів неочікуваними образами.

Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська

Про це повідомляють російські ЗМІ.

На це раз зірка постала з тілом американської світської левиці Кім Кардашян. Використавши, одну із найвідоміших фото з колекції Кім Лоліта представила свою нову пісню під назвою "Шампанське".

Також Знай.ua писав про те, що Лоліта Мілявська, знаменита артистка Росії додала в Instagram чергове скандальне відео.