Відома американська співачка і актриса Майлі Сайрус активно веде свій профіль Instagram, який налічує майже 76 млн. фоловерів. Нещодавно знаменитість приголомшила новими весільними знімками - виявляється, 23 грудня артистка вийшла заміж за Ліама Хемсворта через 10 років стосунків. Знаменитість виставила дуже зворушливі кадри у весільній сукні від культової Vivienne Westwood, де наречені ніжно обнімаються і цілуються.

"10 років потому...", - лаконічно підписала Сайрус. За 13 годин кадр набрав майже 6 млн. лайків. Фолловери залишилися в захваті, адже ніхто не очікував такого. Так, шанувальники з усього світу почали вітати Майлі і Ліама і бажати їм побільше щасливих років разом.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як повідомляв "Знай.uа" мережі оприлюднили пікантні знімки Майлі Сайрус зі зйомок для журналу Plastik.

Також Ліам Хемсворт розповів, що залишилося від його спільного з Майлі Сайрус особняка після пекельних пожеж в Каліфорнії.