Відома американська модель і актриса Емілі Ратаковскі обожнює радувати фоловерів в Instagram пікантними знімками. Нещодавно знаменитість вирішила показати дуже відвертий кадр з недавньої фотосесії. Так, дівчина роздяглася, прикривши величезні груди тільки руками.

"👽", - лаконічно підписала Ратаковскі. За 15 годин кадр зібрав 1,5 млн. лайків. Фолловери не змогли пройти повз і залишилися просто в захваті, взявшись розхвалювати груди Емілі і її натуральну вроду. Були і ті, хто зазначив, що принади моделі з віком обвисли.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Емілі Ратаковскі показала дуже відверті кадри з ванної, ледь прикриваючись рушником. Також дівчина поніжилась в піні і поговорила по душу, як по телефону.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Також знаменитість показала чорно-білий кадр, на якому прикрила масивні груди ліфом власного бренду купальників.

А ще Емілі знову продемонструвала розкішну фігуру в бікіні власного бренду зі зміїним принтом. Масивні груди вона ледве змогла прикрити руками.