В Україні була знята романтична комедія "Секс і нічого особистого" з шоуменом Сергієм Притулою у головній ролі. Він же, до речі, трохи змінював сценарій під свого героя. Вийшло багатообіцяюче – за перший вікенд касовий збір комедії склав 11 млн 363 тис. 947 грн. Фільм зайняв за цим показником четверте місце в українському прокаті.

Дивитися на гру таких зірок як Роман Луцький, Анжеліка Ніколаєва, Наталія Мазур, Сергій Притула, Андрій Данилко, прийшли більше 120 000 українців. Фільм з'явився в прокаті 20 грудня 2018 року.

За сюжетом, на пропозицію руки і серця Сергію кажуть, що він у ліжку повний нуль. Герой приймає чоловіче рішення і їде до Праги на Новий рік до свого друга Василя. Після ночі обломов в стрип-клубі вона випадково знайомиться зі стриптизеркою Діаною. Дівчина обіцяє зробити з нього супергероя. Але на шляху до великої мрії стає його колишня дівчина.

Режисер фільму - Ольга Ряшина. Продюсери - Юрій Мінзянов, Влад Ряшин.

Нагадаємо, Сергій Притула виявиться на підлозі – телеведучий розповів про плани на новорічну ніч.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Відомий телеведучий, шоумен і волонтер Сергій Притула розповів про традиції зустрічі Нового року.

Новий рік вже на носі, і багатьом зіркам доведеться попрацювати у святкову ніч, але деякі розглядають варіанти теплого сімейного вечору біля ялинки або поїздки. Притула поділився своїми вподобаннями з прес-службою Нового каналу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на фотографии, яка з'явилася на сторінці гумориста, Сергій Притула з сім'єю наряджає новорічну ялинку. Все сімейство позує на фото в чорно-червоних клітчастих костюмах, що нагадують піжами. Сам артист стоїть на драбині біля ялинки і тримає в руках іграшку, яку збирається повісити на деревце. Поряд, але уже на підлозі, стоїть дружина Притули Катерина, яка тримає на руках маленьку дочку Соломію. Також на фото присутній старший син Сергія Притули від першого шлюбу Дмитро.

Як повідомляв портал "Знай.иа" український гуморист Сергій Притула нещодавно після одного з концертів у Тернополі зустрівся з братом Василем, і зробив дуже емоційне фото, яке припало до душі шанувальницям.