Учасниця "золотого складу" групи "ВІА Гра", українська співачка і продюсер Надія Мейхер довела, що багатодітні матері можуть мати чудову фігуру. Так, 36-річна Надія Мейхер, вразила своїх шанувальників ідеальним тілом у відвертому вбранні. Спокусливе фото співачки з'явилося на її сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, на фото Надія позує у вишуканому вбранні, що складається з чорного корсета, який підкреслює пружний бюст зірки і оголюючи улоговинку між грудьми, а також з квітчастого піджака-накидки. Що на Наді знизу на фото не видно. Мейхер променисто посміхається на фото, її волосся-каре розпущене, а на обличчі стриманий макіяж. Знаменитість схрестила руки на грудях, а на її пальцях видно масивні кільця.

Це рекламна фотографія, тому в підписі до неї Надія Мейхер розповіла про новорічні знижки на товари її власного бренду. "Дорогі мої Дівчата! Залишилися лічені дні до закінчення Новорічної Акції, від мого бренду @meiher_by_meiher. Поспішаю нагадати, що до 30.12 діють знижки -50% -80% на всі колекції мого бренду. Будемо раді бачити вас! І звичайно, приємні подарунки від бренду @meiher_by_meiher. До зустрічі! Доставка по всьому світу", - написала зірка і вказала адресу магазину, куди можуть звертатися покупці.

Шанувальники в захваті від нової фотографії на сторінці Надії Мейхер і засипають її компліментами в коментарях. "Найчарівніша посмішка", "Чарівна леді", "Надя, Ви прекрасні", "Дорога Надія! Бажаю вам всього світлого і душевного! Не забувайте радувати нас своїми роботами і фотороботами! Ви чудова!", "Промениста", "Неможлива! Фантастичная! Моя!", "Надія, ви сама чарівність!", - пишуть захоплені фанати знаменитості в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, маленький купальник Мейхер-Грановської ледве стримав її принади.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Мейхер-Грановська показала, як любить найбільше.

Також портал "Знай.uа" писав, що "старіюча віагрянка" Надія Мейхер захопилася молоденькою дівчиною.