Яскрава зірка нульових, улюблениця мільйонів Наталя Чистякова-Іонова, більш відома як Глюкоза, часто радує шанувальників новинами свого життя в соціальній мережі Instagram. Так, цього разу співачка вирішила порадувати фоловерів гаряченьким фото в соціальній мережі.

На своїй сторінці артистка опублікувала фотографію, на якій позує в образі дівчини Бонда. Для фотосесії Наталія одягла чорний ліфчик і трусики із завищеною талією, і це все, що є на ній з одягу. На ногах зірки шкіряні чорні ботфорти на шпильці, а на голові, мабуть, перука. Її волосся покладене на плечі і трохи прикриває груди, а на обличчі співачки яскравий макіяж з зеленими тінями на очах. Брутальності цьому фото додає поза, в якій стоїть Глюкоза.

У підписі до фотографії Чистякова-Іонова вказала, хто допомагав їй створити цей образ і зобразити його. "Give in! #феншуй. Photo @karginaki. Hair @qqqv. Make up @molchanof, @schelkonogova. Style @luviofficial, @theicon.ua", - написала Наталя. А шанувальники почали активно обговорювати нову фотографію на її сторінці. І треба сказати, що фото сподобалося далеко не всім, деякі фолловери закликають зірку бути скромніше.

"Чимось Волочкову нагадує", "Очей не відірвати", "Чудово", "Як же хочеться Наташі почути "як Водянова", але на жаль", "Відчуття, що зараз в шоу-бізнесі оголосили конкурс "жінка легкої поведінки", от вони і намагаються, прагнуть", "Враження таке, що Наталя сексуально стурбована. Кожне фото говорить про це", "Ідеальна. Фігура незрівнянна. Новий образ, з першого погляду і не впізнати", "Жахливий образ", "Ось вже і розлучилася, набридла", "Ще одна жалюгідна пародія на Леді Гагу", "Труси класні", - пишуть в коментарях до фото Глюкози.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, раніше ми писали, що старіючу Глюкозу освистали за оголення.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що купальник Глюкози викликав багато запитань у фанатів.

Також портал "Знай.uа" писав, що забута всіма Глюкоза перетворилася в Волочкову.