Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила не тільки на шпагати де тільки можна сідати, але і написати книгу. Виявляється, артистка вже пробувала себе в ролі письменниці, видавши книгу "Історія російської Балерини", яка, за її словами швиденько розлетілася численними тиражами. Анастасія поскаржилася, що шлях до її успіху завжди вистражданий.

"А ось і подарунки від компанії, яка випускає мою нову КНИГУ! 🙏🏻 Чекайте її виходу в світ після мого дня народження 20 січня.😉 Це найвідвертіше видання у моєму житті. Перша книга «Історія російської Балерини» була розпродана численними тиражами! 👍🏼 Робоча назва нової книги «Плата за успіх..» Але, може, ви запропонуєте інші? 🐥 Комічні теж вітаються. Але не дуже, тому що в цій книзі я розкрию такі деталі про все, що ви навіть не можете повірити, що таке може бути! Весь шлях мого життя і шлях до успіху і щастя був завжди-вистражданий... Я все це розповім на сторінках моєї книги...", - заінтригувала Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Настя, про який успіх йде мова?🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Ви зараз прима кращих театрів світу? Ви думаєте в інших професіях люди досягають висот нічого не роблячи? Роль жертви - Ваша найкраща роль. Дійсно, це завжди безпрограшний варіант👏👏👏", "Навіщо видавництво надсилає алкоголь, знаючи, що ви залежна? Вводить в запій спецом. Дивні подаруночки", "А там будуть акорди та текст пісні "хто кого перекукує"?😁😁😁😁", "Ну не знаааю... Я б назвала цю книгу "Ціна пляшки".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.