У Подільському районі Києва, на вулиці Хвойки, 15/15 в районі радіокомпанії "Тауер" 28 грудня невідомі побили українського артиста Михайла Хому, більш відомого під псевдонімом DZIDZIO

Поліція одразу ж кинулася на пошуки зловмисників і ввела в столиці оперативний план "Перехват", це підтвердила піар-менеджер артиста Лілія Слюсар.

На даний момент на місці працює поліція і "швидка", а по місту патрульні все ще шукають два автомобіля, на яких зникли зловмисники. Розшукують Mercedes-Benz GL350 і Mercedes-Benz GLS350, номерні знаки машин АІ 9441 НЕ, ВІ 3335 ВО.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Михайлу завдали множинні тілесні ушкодження, на даний момент його стан стабільно і життю нічого не загрожує. Слідчі дії тривають.

Дивіться: DZIDZIO, Контрабас

Нагадаємо, Дзідзьо побили посеред білого дня. Як повідомляв "Знай.ua", у Німеччині під час концерту Студії "Квартал 95" із Володимиром Зеленським трапився доволі неочікуваний і неприємний інцидент – він побився з росіянином, який насмілився ображати Україну. Також "Знай.ua", писав, відомий російський актор і співак Михайло Боярськийоскандалився у власний день народження.