Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетне селфі зі старшою донькою Аліною. Так, артистка зізналася, що її серце належить доньці.

"Моє серденько ❤️ @lalina_one ❤️", - зворушливо підписала Седокова. Фолловери залишилися в захваті: "Красуні❤️", "Дорослішаюча дочка, це так круто ) 🌹🌹🌹", "Мамина копія зростає, дуже красива!", "Копія своєї матусі 💖😍❤️Ось у кого така красуня росте, у матусю свою))) ☺️", "Чудові!🧨🔥❤️ не сказати що на фото Мама і доця)))😁👍".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.