Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість на честь року Свині зробила невеличку фотосесію з маленьким кабанчиком. Так, артистка в обнімку з тваринкою повідомила, що вже рахує дні до Нового року.

"До Нового Року залишилося 4 дні 🐷 Ви готові? 🌲☺️", - поцікавилася Бузова. Фолловери взялися коментувати побачене: "На свиню схожа 😂😂", "Ви так схожі:)))", "що свиня, що бузова одне обличчя", "Яка гарненька свинка 👌".

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Бузова давала концерт в Ялті, показавши чергове фото з білому купальнику з готелю і зізналася, що сильно недосипає.

Також знаменитість втомилася після виступу в Ялті і вирішила прилягти в купу квітів, нафарбувавши губи синім, однак щось пішло не так і фанати почали відправляти Ольгу в останній шлях.

А ще артистка домалювала собі прес в фотошопі, проте так нічого і не зробила з грудьми.