Популярного українського виконавця DZIDZIO група невідомих жорстоко побила 28 грудня, в Києві за адресою вулиця Вікентія Хвойки 15/15. Копи досі шукають зловмисників, оголошено план "Перехоплення".

Як розповів згодом сам артист, на нього накинулися якраз біля входу на радіостанцію " Хіт FM".

Напад на DZIDZIO
Напад на DZIDZIO

Один з них спочатку запитав, чому виконавець погрожує його матері. Співак пояснив, що не розуміє, про що йде мова. Після цього один з чоловіків вдарив DZIDZIO по обличчю, а другий завдав ще кілька ударів.

Напад на DZIDZIO
Напад на DZIDZIO

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Одним із нападників був рейдер Михайло Мєшков, як припускає артист. Побачивши камери, чоловіки швидко сіли в чорні Mercedes і Toyota Camry і зникли з місця події. На щастя, співак отримав незначні травми і його життю нічого не загрожує.

DZIDZIO додав, що планує подавати заяву в поліцію за фактом нападу. Своїм прикладом співак хоче показати громадськості, що закон в Україні здатний захищати громадян.

Напад на DZIDZIO
Напад на DZIDZIO

"На даний момент я почуваюся впевнено", - зазначив Михайло.

Напад на DZIDZIO
Напад на DZIDZIO

На місці події працювала слідчо-оперативна група і карета швидкої допомоги. Деталі події і особи нападників встановлюють правоохоронці.

Дивіться: DZIDZIO прокоментував напад

Певец DZIDZIO прокомментировал нападение неизвестных

Geplaatst door Информатор Киев op Vrijdag 28 december 2018

В Киеве по адресу улица Викентия Хвойки 15/15 неизвестные избили певца DZIDZIO

Geplaatst door Информатор Киев op Vrijdag 28 december 2018

Нагадаємо, поблизу радіокомпанії "Тавер" (“HIT FM”)на Хвойки, 15/15, невідомі особи напали та завдали тілесних ушкоджень актору та співаку Дзідзьо.Як повідомляв "Знай.ua", копи встановили дані про осіб, які напали на DZIDZO. Також "Знай.ua", Полякова відверто розповіла про секс з DZIDZO.