Відома українська співачка, переможниця пісенного шоу "Євробачення 2016" і молода мама Джамала нещодавно здивувала шанувальників в Instagram дуже незвичайною новиною. Нещодавно знаменитість похвалилася новенькою студією, яку шукала дуже давно. Так, артистка зізналася про звичку починати щось цікаве до Нового року і майже записала нову пісню.

"Дуже важлива справа! Я б навіть сказала, «справа честі» 😂Поки не закінчився рік, почати нову справу. Що це означає? Не відкладати, знаходячи виправдання і кажучи собі: «ну, все, в наступному році з цього почну, стопудово». А просто взяти і почати, продовжити в наступному році. Я довго планувала, шукала нове місце для творчості, тому що вдома стало неможливим писати музику, на щастя :) А місце виявилося зовсім поруч! Легкий ремонтник, звукоізоляція, хороші люди поруч, позитивні вібрації... І ось воно - Гніздо! Музичне гніздечко, в якому вже майже написана пісня. Чому майже? Тому що основа готова, тепер потрібно встигнути доробити до Нового року!
А у вас є традиція починати щось нове до нового року?", - поділилася планами Джамала. Фолловери дуже зраділи: "Вав! Виглядає супер. Натхнення!🔥", "Клас . Затишне фото", "Неймовірно рада за Вас!😍 Вітаю!🎊🎉".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Джамала, показавши ідеальні сімейні стосунки в Instagram, готова записати новий альбом. Варто відзначити, що над ним артистка працювала навіть на відпочинку.

Також Джамала відпочивала в Туреччині, звідки викладала дуже красиві кадри. На цей раз знаменитість показала маленького сина на пляжі і розповіла, як полегшити відпочинок молодим мамам.