Напад на артиста Дзідзьо (Михайло Хома) організував Михайло Мішков, якому колишній учасник групи нібито перепродав свою частку у компанії DZIDZIO. Про це пише ТСН зі слів PR-менеджера групи Лілії Слюсар.

"Колишній учасник гурту Олег Турко нібито продав свою частку (25%) нашої компанії певній людині - Михайлу Мішкову. Але ми піддаємо сумніву правомірність цього продажу, оскільки нам не були надані докази про продаж, тому не можемо сказати, що ця угода була законною" , - розповіла Лілія Слюсар.

Напад на DZIDZIO
Напад на DZIDZIO

Як заявляє Слюсар, Мішков кілька разів приїжджав у їхній офіс і заявляв, що він є співвласником компанії DZIDZIO, тому вимигає частину доходів. Лілія також додає, що Мішков так і не показала їм відповідних документів про купівлю-продаж.

Після цього Мішков часто погрожував фізичною розправою Михайла Хому та іншим учасникам групи. Судячи з усього, йому вдалося виконати ці загрози.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Напад на DZIDZIO
Напад на DZIDZIO

Раніше повідомлялося, що інцидент стався біля радіокомпанії "Тауер" в п'ятницю, 28 грудня. Співак прокоментував ситуацію.

Нападник зупинив DZIDZIO, коли той поспішав на ефір на радіо, розповів виконавець в ефірі телеканалу 112.

Напад на DZIDZIO
Напад на DZIDZIO

"Він мене зупинив, сказав: "Я хочу поговорити дві хвилини", я запізнювався на ефір. Він взяв мене за руку і каже, що "немає часу, ти будеш зі мною говорити". І тут підбігає якийсь чоловік, старший, не можу сказати, скільки йому років, і каже, що "ти ще раз таке зробиш, скривдиш мою маму ... ти чого маму лякаєш?" Я в той момент не розумів, про що йдеться взагалі", - розповів DZIDZIO.

"Вони мене так відволікають, штовхають, тиснуть, їх було десь 7 або 8. Один удар від високого чоловіка в обличчя - удар зачепив вухо, тоді ще один підійшов і вдарив в обличчя і ніс зачепив і текла кров", - поділився співак.

Нагадаємо, що Михайлу Хомі завдали множинних тілесних ушкодження.

Як повідомляв Знай.ua, копи встановили дані про осіб, які напали на DZIDZO.

Також Знай.ua писал, Полякова відверто розповіла про секс з DZIDZO.