Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

Так, в цей раз Сєдокова не зрадила своїм принципам і опублікувала відверте фото, хоча і скромніше попередніх. На знімку багатодітна мати Анна Сєдокова позує в спокусливому коричневому плащі на голе тіло. Артистка не дивиться в камеру, її голова повернута в сторону. Волосся Анни розпущене і спадає на плечі, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до світлини Сєдокова розповіла, про що мріє на Новий рік.

"Ну але ж все ж було добре, поки в одному дурному фільмі не показали, як він відзначає свій день народження тільки з нею. Вона дарує йому розбиту чашку, зібрану з осколків, і він цілує її на тлі дивного вагончика з різнокольоровими ліхтариками. Він цілує її так, що відразу зрозуміло, вона для нього цілий світ і більше нікого не треба. Я знаю, що це егоїзм. Знаю, що в житті окрім нього чи неї, у кожного з нас є тисячі справ і турбот, десятки обставин і «але», але мені б так хотілося, щоб в цей Новий рік відбулося таке маленьке диво і хоч на трішечки я стала для тебе цілим світом", - написала співачка.

Шанувальники Сєдокової не залишилися байдужими і почали активно коментувати фотографію. Зірку засипають компліментами, а деякі навіть впізнали, сцену з якогось фільму, а точніше серіалу, описує співачка. Мова йде про американський серіал "Менталіст".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, розпусна Сєдокова здивувала шанувальників новорічним фото.

Ранее портал "Знай.ua" сообщал, что Седокова посвятила статью хейтерам.

Також портал "Знай.uа" писав, що Седокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".