Популярна українська співачка Злата Огневич, яка покинула проект "Танці з зірками" у другому ефірі, часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Цього разу артистка здивувала шанувальників новими фото у спокусливому вбранні.

На знімку, який з'явився в записі співачки, вона позує в чорному костюмі, який складається зі спідниці і короткого топа на асиметричних бретельках, який оголює плоский живіт. Волосся Злати розпущене і укладене за спину, на її обличчі яскравий макіяж з акцентом на губи, які вона нафарбувала червоною помадою.

Але найбільше уваги шанувальники звернули на чоловіка, який стоїть за спиною Злати Огневич. У нього чорною стрічкою зав'язані очі, а рукою хлопець торкається плеча артистки. Загадковий красень вбранний у чорний костюм. У підписі до фотографії співачка не пояснила шанувальникам, хто цей чоловік з нею. "Всім приємного вечора в останню п'ятницю в цьому році", - коротко написала Огневич. Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно коментувати нову фотографію артистки і засипати її компліментами.

"Спасибі, тобі теж", "Злата, ти чарівна", "Красуня", "Златочка, вітаю з наступаючим Новим роком. Бажаю Вам гарного настрою, радості, добра, натхнення та міцного здоров'я", "Люблю тебе", "Златочка, взаємно, і чудесної зустрічі Нового року", "Дякую, вас теж з наступаючим Новим роком", "Фото просто на ура. Стильно, модно, феєрично! Тут і грація і краса. Крутий boy, так все незвично", "Красуня", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Злати Огневич.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Злата Огневич заінтригувала шанувальників новими фото. Українська співачка попросила фоловерів допомогти їй в одній дуже важливій справі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпалена Огневич переполохала все місто своєю пікантною позою.

Також портал "Знай.uа" писав, що мокра Огневич оголила засмаглі булочки.