Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів. Цей раз не став винятком – Волочкова знову викликала шквал обговорень у своїх підписників.

Цього разу Анастасія не зрадила своїм принципам і знову взялася за рекламу. На фотографії, яка з'явилася в записі балерини, вона позує, сидячи на дивані, як на троні, при цьому на ній звичайний червоний спортивний костюм, який Настя і вихваляє. За її словами, цей наряд був розроблений спеціально на неї і в підписі до фотографії Волочкова дякує дизайнеру за цей "шедевр".

"З Краснодарським краєм мене пов'язує багато спогадів. Незліченна безліч балетних вистав і благодійних концертів подаровано мною цьому прекрасного регіону! А які чудові і душевні люди там живуть! «Бути добру!» Місяць тому, після моїх концертів з дітьми по станицях, я познайомилася з дивовижною дизайнером Краснодара Мару @mary_gul і попросила її пошити мені затишний костюм. Вона відразу створила для мене костюм жовтого кольору і таким курчам ви спостерігали мене на фото. А сьогодні я отримала сюрприз від Мару в червоному кольорі! Який мені личить більше? Мару, ти неймовірна! Цей дизайн же розроблено тобою спеціально для мене. НА СТИЛІ! «На стилі Насті»", - підписала фотографію Анастасія.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Така публікація, звичайно ж, не могла пройти повз уваги підписниів балерини, і вони почали активно її обговорювати. Деякі фоловери в захваті від нового образу балерини і пишуть їй компліменти, а інші не так зачаровані, ще й вказують на помилку в написі на костюмі.

Нагадаємо, Волочкова зганьбила батька на весь Instagram, фанати обурені.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що вульгарна Волочкова подалася в монастир.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова показала своїх волохатих друзів.