Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу фото, на якому позує в ювелірному магазині з обновками. За словами зірки, вона придбала собі діамантів. За покупками Лобода прийшла в дивному екстравагантному вбранні. На ній білі штани, які нагадують спортивні, квітчаста блуза і чорні черевики на шпильці. Поверх усього цього Світлана наділа довгий чорний шкіряний плащ. Її волосся розпущене, а на обличчі яскравий макіяж і втомлений вигляд.

На одному з фото артистка позує зі статним чоловіком, який, мабуть, і є власником ювелірного магазину. В руках Лобода тримає фірмовий пакетик з покупками. У підписі до фотографії співачка написала: "Приголомшливий виріб! Діамантів навіть занадто багато. Дякую вам, хлопці @daniel.malaev_jewellery".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Багатьом її фотографія сподобалася, і вони засипають зірку компліментами в коментарях. А деякі помітили втомлений вигляд Світлани і порадили їй більше спати і відпочивати.

"Краща подруга діамантів!", "Найкраща", "Світлана, діаманти – це здорово", "Дуже гарна і стильна", "А що за продукт?" "Навіщо діаманту діамант?", "Багато діамантів? Ви жартуєте? Так не буває", "Чому така сумна вона останнім часом?", "Лобода, ось цікаво що буде з вашими губами, коли вам буде за 40? Плюс ще й щоденний грим внесе свою лепту", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Світлана Лобода показала фанатам улюбленого пухнастика.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода усіма своїми губами віддячила "Інтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що "нещадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.