Відома українська співачка Ані Лорак, яка втекла до Російської Федерації, вирішила нагадати шанувальникам, що ще не все втрачено і похвалилася яскравою міні-сукнею.

Про це стало відомо завдяки повідомленню співачки в Instagram. На фото Лорак з'явилася у відвертій міні з голою спиною, сітчастих колготках та босоніжках на дуже високому каблуці.

Багато підписників зірки визнали новий образ улюблениці вульгарним: "Шикарна", "Фігура нічо", "Струнка", "Не ніжки, а мрія", "Яка молодець, так схудла!", "Зовсім худа, втратила всі свої форми і красу".

Варто нагадати, що відома українська співачка Ані Лорак, яка давно співає і танцює недалеко від Кремля, засвітилася на новорічному шоу в російській столиці. Відомо, що святковий концерт готувала дружина прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова фігуристка Тетяна Навка. В Instagram Ані Лорак опублікувала фото з прем'єри льодового шоу, на знімках зірка позує разом зі своєю донькою Сонею.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Мені було дуже приємно стати частиною казки і озвучити роль Настусі", - повідомила співачка.

Мова йде про театралізовану постановку на льоду казки "Червоненька квіточка".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість вирушила в Пітер, звідки виклала яскравий і живий кадр, просто прогулюючись вулицями. Шанувальники відразу ж зазначили, що артистка вперше за довгий час виглядає щасливою, адже до цього виставляла селфі з сумним і стомленим виразом обличчя.

"😄 Що там таке? #пітер", - поцікавилася Лорак. Фоловери не пройшли повз: "Судячи за емоціями, ви побачили квитки у довгоочікувану відпустку 😂🌴", "Це ти так на розлучення біжиш ???🎉", "Коли хтось покликав їсти картоплю 😂😂❤️ @anilorak", "Ви помирилися з Муратом????".

Нагадаємо, Лорак перетворилася на диско-кулю: занадто коротка сукня.

Як повідомляв Знай.uа Лорак передумала розлучатися з Муратом: у суді відбуваються дивні речі.

Знай.uа писав, Лорак не розлучається з Муратом: юрист відкрив таємницю суду.