Тренер шоу "Зважені та щасливі" на сторінці в Instagram звернулася до прихильників. Марина Узєлкова розповіла про розлучення з чоловіком В'ячеславом. Після 20 років спільного життя, подружжя подало на розлучення.

"Друзі, я Вам дуже дякую за ту неоціненну підтримку та любов, яку відчула від усіх Ваших коментарів. Я шалено щаслива, що люди, які тут зібралися, такі ніжні, толерантні, добрі, розуміючі всю гіркоту моїх слів. Я, правда, дуже переживала, показуючи Вам свою біль. Але, зібралася з духом і розповіла, щоб не пустити ніяких брудних пліток і інтриг. Особисто для мене, це дуже важливо. Тому, що це стосується не тільки нас двох, але і наших дітей. І забувати про це не можна. На жаль, я не можу розповісти все і передати всіх почуттів і емоцій, яких зазнала в цьому році. Він був дуже складний, хоча, після всіх життєвих труднощів, я не думала, що буде так боляче", - ділиться Узєлкова.

Марина готується до Нового року з дітьми

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Колишнє подружжя з дітьми

Тренер Марина зізналася, що діти - її головна підтримка.

"У теж час, рік був і яскравим. Чого тільки коштує перемога моєї команди на проекті "Зважені та щасливі" і ваша колосальна підтримка і вітання! Я бережу його у серце! Цей рік змусив багато поглянути по-іншому. Ще більше цінувати свою сім'ю, батьків. Діти - це саме благословенне скарб. Це найголовніший стимул не здаватися. Кожна жінка знає це стан, коли здається, що немає сил навіть зітхнути. Але, встає, обтрушується і рухається далі. Я не виняток. Попереду багато роботи і завдань, які я не маю права не виконати. В наступному році тільки нові звершення. І вони обов'язково будуть, я обіцяю! Всі ми на старті Нового Року. Все в передчутті дива. Мені теж, незважаючи на все, дуже хочеться вірити в нього. Тому, що моя віра передається Оливці і Роберту! Всі подарунки з дитячих листів діду Морозу вже заготовлені. І мама-фея передасть їх під ялинку", - написала Марина.

Нагадаємо, Узєлков довів Україну до сліз чуттєвим постом про розлучення: вона назавжди залишиться в моєму серці.

Як повідомляв портал Знай.uа, зіркові тренери "Зважених та щасливих" офіційно розлучаються: мені зараз дуже важко.

Знай.uа писав, як роки змінили учасників шоу "Зважені та щасливі".