Напад на відомого українського виконавця DZIDZIO (також відомий як Михайло Хома), яке відбулося вчора, всерйоз обурило його колег по музиці.

В даний момент Михайло в лікарні, де буде знаходиться всі свята. Його підтримали багато українських артистів, серед яких Оля Поляків, Світлана Тарабарова, Наталя Могилевська, Катерина Бужинська, співак Олександр Пономарьов, а також багато інших.

Напад на DZIDZIO
Напад на DZIDZIO

Зірки залишали коментарі під публікацією Дзідзьо в Instagram, де він повідав про те, що у нього діагностовано розрив барабанної перетинки лівого вуха. З-за цього він повинен був лягти в лікарню, відмовившись від концертів.

"Тримайся, швидше одужуй", – пише Тарабарова.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам
Показати ще

"Одужуй швидше!", – бажає Олександр Пономарьов,

"Видужуй!" – Наталія Могилевська.

Нагадаємо, Хто і за що побив DZIDZIO: спливли скандальні подробиці, все як у 90-х

Напад на артиста Дзидзьо (Михайло Хома) організував якийсь Михайло Мишков, яким колишній учасник групи нібито перепродав свою частку в компанії DZIDZIO. Про це пише ТСН зі слів PR-менеджера групи Лілії Слюсар.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" DZIDZIO розповів скандальні подробиці побиття: Якщо вони на мене, відомого людини, так напали, то скільки людей в країні живуть залякані?

У Києві невідомі побили українського артиста Михайла Хому, більш відомого під псевдонімом DZIDZIO. Інцидент стався біля радіокомпанії "Тауер" в п'ятницю, 28 грудня. Співак прокоментував ситуацію.

Нападник зупинив DZIDZIO, коли той поспішав на ефір на радіо, розповів виконавець в ефірі телекану 112

"Він мене зупинив, сказав: "Я хочу поговорити дві хвилини", я запізнювався на ефір. Він взяв мене за руку і каже, що "немає часу, ти будеш зі мною говорити". І тут підбігає якийсь чоловік, старше, не можу сказати, скільки йому років, і каже, що "ти ще раз таке зробиш, скривдиш мою маму ... ти чого маму лякаєш?" Я в той момент не розумів, про що йдеться взагалі", - розповів DZIDZIO.

Також Знай.ua" писав про те, що Dzidzо розповів про свій стан після жорсткого нападу титушек: там все розірвано